Logo Plastipol Scheu

 

Indretning til landmåler biler     

 

Uanset hvor dine kompetencer er påkrævet, bliver din arbejdskvalitet løftet med en GEO-VAN® indretning fra Plastipol-Scheu.

Ikke alene er dine instrumenter og apparater transportsikrede og let tilgængelige, men der er samtidig også hurtig og let adgang til gennemtænkt opbevaring plads.

Plastipol-Scheu GEO-VAN® indretningen er ikke forbeholdt en bestemt køretøjstype, men kan tilpasses så uanset om du kører i en stor varevogn eller en lille stationcar kan vi lave en løsning der virker for dig, og er tilpasset dit køretøj.

De 3 standard indretninger, kaldet ”Maxi”, ”Midi” og ”Multi” har erfaringsmæssigt vist sig at være de bedste, men ud over dem kan vi altid tage hensyn til specielle ønsker.

  • Maxi er baseret på maksimal udnyttelse af pladsen, og er den mest kendte.
  • Midi er konstrueret ud fra størst mulig vægtbesparelse uden at det går ud over alsidighed og fleksibilitet.
  • Multi indretningen er med et standard sæde monteret.

Afhængigt af ønsker og arbejdsområde kan vi tilbyde en speciel rumopdelt reol tilpasset avancerede enheder, eller at øge rumopdelingerne. Vi kan altså til en hver tid lave ændringer i, eller tilføjelser til standard indretningen ved specifikke individuelle krav.

Indretningerne er crashtestet af tyske ADAC efter følgende normer DIN 75410 og ECE R 17-07, og er derudover også TüV godkendt, for størst mulig sikkerhed på vejen.

Kontakt os og hør nærmere, vi er klar til at hjælpe med at finde en indretning der fungerer for dig

Amarok Landmaler4

 Landmaler2 landmaler6

Landmaler3 Landmaler5

Sociale medier

fb100  link100