PM bilinventar

Bund og sidebeklædning

 

Vi skærer vores bund og sidebeklædning på egen CNC maskine, i vores afdeling i Rødekro. Det betyder vi altid kan levere inden for kort tid, og at vi kan lave ændringer, rettelser eller individuelle løsninger med kort varsel.


Vores råplader til bunde, er lavet af Finsk birkefinér, med en meget slidstærk højfriktions laminat på toppen og slidstærk laminat på bunden. Vi leverer standard i 9 mm tykkelse, men kan også, mod merpris, levere i både 12- og 15 mm. Vi kan levere dem med både grå og brun laminat.

Vores finér råplader til sidebeklædning, er i poppel, da vi derved opnår en vægtbesparelse over birketræ, uden at det går nævneværdigt ud over styrken. De bliver leveret i både 4 mm og 6 mm tykkelse.
Vi benytter også de samme plader, bare i 12 mm, til diverse indretningsdetaljer, feks. beklædning af hjulkasser, eller individuelle løsninger.


Kunststof pladerne til sidebeklædning er dem vi sælger mest af, de er meget mostandsdygtige mod stød og bøjninger, bliver ikke påvirket af fugtige miljøer, og er samtidigt lettere end finéren, således at der opnås yderlige vægtbesparelse. Som tommelfingerregel spares der ca 25% på vægten af beklædningen,ved at vælge kunststof over finér. Og da kunststof beklædningen samtidigt er lidt biligere, er det den rigtige løsning for de fleste.


CNC Maskinen                                  En delt bund skæres

CNC1  CNC2  CNC3

Den ene del er færdig                    Færdige bunde på lager                 Bunde og sider klar til forsendelse
CNC4  send1  send2

Sociale medier

fb100  link100